Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.

Meer info
Werkwijze meubels reinigen | Bureaustoelreinigen.nl
Vraag een offerte aan!
Gratis proefreiniging

Werkwijze bureaustoelreinigen.nl

Na het invullen van een offerte aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. In sommige gevallen zullen wij u om foto’s van de te reinigen stoelen vragen of zal onze accountmanager de stoelen bij u komen inspecteren. Per e-mail ontvangt u een offerte welke u bij akkoord ondertekend aan ons retourneert.

Onze medewerkers nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak. Uitvoering vindt plaats op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en van maandag t/m vrijdag. Tegen een meerprijs kunnen wij ook in de avonden en op zaterdag werken.

Reinigen op locatie

Wij komen de stoelen bij u op locatie reinigen. Indien gewenst komen wij de stoelen bij u ophalen en kunt u bij ons vervangende stoelen huren.

Ons reinigingsapparaat is verrijdbaar maar kan vanwege het gewicht alleen met een lift naar een andere verdieping verplaatst worden. Indien u geen lift heeft dient u de te reinigen stoelen zelf op de begane grond te verzamelen / aan te bieden. Om geconcentreerd en snel te kunnen werken vragen wij u om de stoelen zoveel mogelijk in grote aantallen en in één ruimte te verzamelen. U dient rekening te houden met een droogtijd van +/-6 tot 8 uur.

Ons reinigingsapparaat produceert evenveel geluid als een normale stofzuiger. Op plaats van uitvoering dient elektriciteit (220V) en stromend water tot onze beschikking te staan. Indien u extra stoelen wenst te reinigen proberen wij dat direct uit te voeren, wij zullen hiervan een aantekening op de pakbon maken welke de opdracht gever dient te ondertekenen.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor- en Na situatie bureaustoel reinigen