Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.

Meer info
Referenties | Bureaustoelreinigen.nl
Vraag een offerte aan!
Gratis proefreiniging
Politie Midden en West Brabant - District Tilburg

Rogier van Wijngaarden - Politie District Tilburg

Facilitair Manager District Tilburg

We hadden eigenlijk al afscheid genomen van onze oude kantine stoelen. Na vele jaren trouwe dienst zagen ze er niet fris meer uit. Technisch goed, maar te vies om op te zitten. De afweging is toen gemaakt om alle stoelen te vervangen of te reinigen. Nadat we de meest vuile stoel als proef hadden laten reinigen was de keuze makkelijk. De stoelen zijn allen nu weer als nieuw en kunnen nog wel een paar jaar mee. Zeker een aanrader!

Westcon Group

Karel Hurks - Westcon Group

Manager Human Resources

Na 2,5 jaar waren onze bureaustoelen (90 stuks) aan een schoonmaakbeurt toe. Alle koffievlekken en vette vingers zijn verdwenen. Ookde vergaderstoelen (45 stuks) en alcantara boardroom stoelen (12 stuks) zijn weer als nieuw.Omdat ze er tochwaren hebben zemeteen115 m² vloerbedekking gereinigd. Deze voorjaarsschoonmaak zullen wij zeker herhalen.

Yonego

Suzan Moelands - Yonego

Office Manager

Onze huisstijl heeft de felle kleur blauw. Deze kleur is dan ook verwerkt in onze bureaustoelen en vergaderstoelen. Een vlekgevoelige kleur maar dankzij de inzet van bureastoelreinigen.nl is er geen enkele vlek meer te bekennen! Wij kunnen er weer tegen aan. Bedankt voor de service en resultaat!

Perfetti van Melle

Peter Marijnissen - Perfetti van Melle

Manager Buildings & Site

Op de afdeling R&Dwordt wel eens wat gemorst, bijvoorbeelddrop extractie.Bureaustoelreinigen.nl heeft de vloerbedekking en de bureaustoelen op deze afdeling weer netjes schoongemaakt.

OCC dehoog

Nils Kleingeld - OCC dehoog

Creatief directeur

Bij OCC dehoog reinigt Bureaustoelreinigen naar alle tevredenheid de stoelen van onze medewerkers.