Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.

Meer info
Disclaimer | Bureaustoelreinigen.nl
Vraag een offerte aan!
Gratis proefreiniging

Legal disclaimer

Overname van gedeeltes van HTML op het net is met bronvermelding toegestaan. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van HTML op het net op diskette, Cd-rom DVD of welk ander medium dan ook te verspreiden. Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Disclaimer

De informatie op HTML op het net wordt geleverd "zoals ze is". Het gebruik van de informatie op HTML op het net en de daaraan gekoppelde pagina's is voor het eigen risico van de gebruiker. In geen enkel geval zal Brokx Tapijt – Kantoormeubelen B.V. aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op HTML op het net. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd.

Links naar websites van derde partijen. De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Brokx Tapijt – Kantoormeubelen B.V.. Brokx Tapijt – Kantoormeubelen B.V. is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Brokx Tapijt – Kantoormeubelen B.V. gezien als een service en niet als een vereiste.

Alle teksten en illustraties Copyright © 2010-2011 Brokx Tapijt – Kantoormeubelen B.V.. Alle rechten voorbehouden